|
.
Sada je: 30 tra 2026 22:09. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 22:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 21:56 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Rossi je napisao: nemam kaj muljat, znam kaj mi unimer pokazuje..., a i ovaj silver nije 0.17 kak pise na oko je deblji od 0.20... sa njim sam uspio dobit 2.6 ohma sa 4 namotaja... Nekaj očito ne valja, imam sa sobom njihov 0.25 i ribbon iz iste pošiljke i pola Istre koristi tu moju žicu  Javi se za cugu pa da provjerimo, a ak su nekaj zeznuli kod narudžbe, vjerujem da će ispraviti grešku
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 21:58 |
|
|
lud sam vise na to i po forumima i kad narucujem a ne dobijem kaj sam narucio.... 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:00 |
|
|
|
problem je kaj sam vec raskusurao po pol sa frendom pa nije u komadu sve a i kolko sam potrosio dok sam se hebo s tim otporima... ja ti radim u klari do 5 svaki dan pa mozemo negdje tam, sljedeci tjedan jedan dan na cugu
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:04 |
|
|
Rossi je napisao: lud sam vise na to i po forumima i kad narucujem a ne dobijem kaj sam narucio....  Žao mi je radi žice ako je u njoj problem, ponesi je da ispitamo, a u međuvremenu ti dam nešto od svoje. Pa nije smak svijeta  jel barem ostatak ok? Mesh, fiber, 0.2 žica?
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:09 |
|
|
|
niti jedna zica nije ok, mesh sam uzeo jer je isao u kompletu, to bu se frend s tim igrao...
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:14 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
Rossi je napisao: ne dotice se a i sama konstrukcija je metalna i nema skoro otpora. evod cu prodat jer curi, namatam na 3mm fiber. vec sam lud, samo trosim zicu a ne dobivam kaj mi treba... ...pa da...fino ga prodaj pod "samo isproban" i nekom drugom stvori frku! ...taj netko mozda nema za nesto bolje i nasjesti ce. ...ma kaj se tu ima reci nego sramota...sram te bilo...i sve koji tak rade.
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:15 |
|
|
Rossi je napisao: niti jedna zica nije ok, mesh sam uzeo jer je isao u kompletu, to bu se frend s tim igrao... Hm, to je sad već čudno. S 0.20 sam napravio jedan setup na Evodu i bio je 2-2,5 Ohm. Ponesi svaku žicu na tom valjku i provjerit ćemo.
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 08 stu 2013 22:20 |
|
|
maska je napisao: Rossi je napisao: ne dotice se a i sama konstrukcija je metalna i nema skoro otpora. evod cu prodat jer curi, namatam na 3mm fiber. vec sam lud, samo trosim zicu a ne dobivam kaj mi treba... ...pa da...fino ga prodaj pod "samo isproban" i nekom drugom stvori frku! ...taj netko mozda nema za nesto bolje i nasjesti ce. ...ma kaj se tu ima reci nego sramota...sram te bilo...i sve koji tak rade. necu ga prodat pod samo isproban jer nije, nego sam uzeo isto tu s foruma 4 clearomizera medu njima i evod i ne zajebava mi se s tim curenjem po bateriji. a da je sramota i da ces me spustat a da pojma nemas o cem i kaj imam, to zaboravi. u ovoj temi se ne radi o evodu nego o zici koja ne valja, ak se oces prepirat odi nekam di ce to prihvatit... matija uzet cu sve i unimer pa da se uvjeris...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 09 stu 2013 10:38 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ne mogu se oteti dojmu da se netko u vape meshu grohotom smije. Ili to ili zica nema isti otpor cijelom dužinom - zna se dogoditi greska u proizvodnji. Prava zabava za Palfi ekipu! Podsjeca na Midsommer murders  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Namatanje grijaca sa kanthalom, problem u otporu! Postano: 09 stu 2013 10:48 |
|
|
|
mogu probat razmotat cijelu zicu i izmjerit otpor na kraju, makar sumnjam ak je losa zica na tih 10 metara, tj 5, jer sam pol frendu dao nece bit drukcije...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 22:09. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 22:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |