Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cobra mini
 Post Postano: 19 tra 2013 02:08 

spavle je napisao:
Pjotr je napisao:
jedino nisam probao sa paljenje po 20 puta jer mi se i ako upalim na sekundu sprži kantal.......ma ne bum se predal to je noćas bio samo trenutak slabosti :D:D:D
Pa ne bude me komadić željeza zahebaval...hehehheh

Prejaki napon premali otpor ako ti izgori između plusa i mash-a, nisi dobro oksidirao mash i imaš minimalni otpor i prejaki napon pa ti u trenutku izgori kantal prvo probaj sa polupraznom baterijom ili sa ispravljačem sa regulacijom struje i napona da zagrijavanjem oksidiraš mesh ili bolje izoksidiraj mash, probaj onu foru da staviš cigaret papir između zavojnice i masha i kreći sa manjim naponom

Mesh je izoksidiran da ne može bolje....imam brener :D ! A samo da kažem da sam uspio :sanja: :sanja: :sanja: Složio sam oba i Cobru i DID .......greška koju sam radio je da sam napinjao ko sivonja na plus pol kanthal! Kad složim bez da se napne radi sve ko vurica :) Fala svima na savjetima....gonjam na VAMO sa 3.6 v i otpor sam složio na 1.6! Kanthal 0.20 na cobri a na DID-u 0.18 4 namotaja! Ajde konačno :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2013 06:31 

Stize mi cobra mini,moj prvi rba...jesi me isprestrasil...

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2013 09:15 

vulja je napisao:
Stize mi cobra mini,moj prvi rba...jesi me isprestrasil...

Ma ne boj se.....ja sam si samo malo bio glup :blond: ! Ali nakon pol kilometra kantala ide sve ko po špagi :D :D :D
Ne zateži kod + pola kantal i sve drugo je laganica....moram kad dođem poslikat! Uspio sam namotat 7 namotaja sa kantalom 0.32 i nemam za sad hot spotova! Pare i arome ko u priči :hihi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 08:36 

Koju dimenziju mesha rolate. Uzel sam cobru iz 300 cuda zrolam mash al nekak ko da malo tekucine dolazi na kanthal. Okus nikakav po zagorenom . Tekucina vg/pg neznam koji omjer zica 0'18

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:11 

vidis, ja probo nesto pa nije islo, zagoren okus, a natapalo je fest, a imam filing da je mesha premalo, zacuruje mi u kapu i kod parenja, dao saru da namota, on iso sa 4 namotaja, sece otpor 2.1-1.8 ohma...al opet, nekak mi to nije to, manje pare i arome nego na mt3 recimo ili evodu,aroma iskrivljena, ko na vivici (vec sam pisao da ne podnosim vivi)...cekam od poljaka mesha, fibera, kanthala i zice, pa cu svaku kombinaciju probat, a i stize u kompletu i smok drunker pa cu se s njim zabavljat

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:15 

marios je napisao:
Koju dimenziju mesha rolate. Uzel sam cobru iz 300 cuda zrolam mash al nekak ko da malo tekucine dolazi na kanthal. Okus nikakav po zagorenom . Tekucina vg/pg neznam koji omjer zica 0'18

Mesh ti mora slobodno ulaziti u rupu i ja bih cak ostavio malo lufta,jako malo. Spali ga slobodno,nece izgoriti :) .

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:27 

Sad sam opet slagal lagano ulazi mash u rupu ima pare al kak Vulja veli nije to to. Potpuno ista stvar. Sad sam sve opral posusil i spremil u kutiju jer je skoro zavrsilo u kanti za smece.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:55 

marios je napisao:
Sad sam opet slagal lagano ulazi mash u rupu ima pare al kak Vulja veli nije to to. Potpuno ista stvar. Sad sam sve opral posusil i spremil u kutiju jer je skoro zavrsilo u kanti za smece.

Navodno khantal 0,3 daje puno bolji okus ali to cu znati cim stigne. Na gen se po meni treba naviknuti jer svakako mijenja okus tekucine. Ja recimo i ne razmisljam o attyu koji nije gen. Pokusaj vise spaliti mesh,da bude crn

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 15:00 

damirdjg je napisao:
marios je napisao:

Navodno khantal 0,3 daje puno bolji okus ali to cu znati cim stigne. Na gen se po meni treba naviknuti jer svakako mijenja okus tekucine. Ja recimo i ne razmisljam o attyu koji nije gen. Pokusaj vise spaliti mesh,da bude crn

0.3 je bio moj prvi kanthal na mom prvom genesisu :)

Ko da motam produzni kabel :rotfl:

0.3 ima premali otpor i je prekrut,zica je debela i trebace ti puno namotaja za odredjenu omazu,recimo da stignes do 1.2ohma treba ti (zavisno od debljine mesha ili fibera) bar 7-8 namotaja

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 15:29 

Karo je napisao:
damirdjg je napisao:
marios je napisao:

0.3 je bio moj prvi kanthal na mom prvom genesisu :)

Ko da motam produzni kabel :rotfl:

0.3 ima premali otpor i je prekrut,zica je debela i trebace ti puno namotaja za odredjenu omazu,recimo da stignes do 1.2ohma treba ti (zavisno od debljine mesha ili fibera) bar 7-8 namotaja

Ja radim sa 0,2 ali jedan kolega je nahvalio taj 0,3 pa da pokusam :mrgreen:

Povratak na vrh 

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club