| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 30 sij 2014 19:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
To ti sve ovisi koji atty imaš ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 17:40 |
|
Pridružen: 10 sij 2014 11:03 Postovi: 42 Lokacija: Čazma home/Zg posao
|
|
Bok,
evo ja imam 2 spremnika, jedan iz Irske i jedan sa MTM-a.
Ovaj iz Irske je došao metalni, sa staklom, dok je ovaj sa MTM-a došao plastični. U početku mom oduševljenju nije bilo kraja, pario sam FA Desert Ship 10PG/90VG 18ml, po preporuci Siniše dodao malo karamele, stvarno mi je odgovaralo.
Nakon toga sam uzeo VZ Cinnamon Cookie, 100%VG i moram reći da je apsolutna katastrofa ... Zagoreni okus, ajd pare ima, ali nije normalno kako je grozan okus. Poludio, iskopao stare Evode i sa njima je odlična tekućina tako da mi je malo i žao para koje sam potrošio na Aspire BDC spremnike jer mi je ta tekućina zakon.
Pretpostavljam da se radi o tome što je 100%VG pa zato okus ne valja, no opet nisam toliko iskusan da bi to tvrdio.
Čistim ih tako što ih namočim u alkoholu preko noći, isperem dobro sa vrućom vodom i napravim dry burn (treba nekad i do 10 min) i nakon toga rade kao novi.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 17:42 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
VZ Cinnamon Cookie je apsolutna katastrofa. To nitko nije mogao više od 2-3 dima povući.
A i atty smrdi nakon toga i dobro se treba oprati. Raskužiti, što samo oprati?
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 18:17 |
|
|
|
Ma krivo je ispalo, ta tekućina u Aspire-u je totalna katastrofa, u Evodu mi je odlična.
I ispravka, Cinnamon Cookie je AL, od VZ-a imam Cohibu 100% VG, preko Evoda odlična, u Aspireu užas.
Ne znam da li bi pomoglo da ubuduće uzimam 10PG/90VG kako sam i uzimao od FA (Siniše).
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 vel 2014 18:46 |
|
|
|
Tih 10% pg nema nikakve veze,probao cc vz i meni bio ok,osobno bolji od al,al nijedno mi nije nesto,cimet mi je samo dobar u kolacima...tebe muci fiber vjerojatno
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 19:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ALOOOOOOOOOOOOOOOO BUĐENJE !!!!!!!!!!
Natjerao sam se da još jednom pogledam detaljno ovaj catromizer i po mom sudu nema teorije sa on radi sa tekućinom koja nema barem 50 % PG-a.
Ovaj koncept sa rupicama koje dovode tekućinu u ovaj plašt naokolo pa onda sa tog plašta tekućina ide na wick i grijače .... bogati to je lavirint kroz koji jedva čista voda prolazi a ne VG!!!
Znači zaboravite 100% -tne VG tekućine ako ovo koristite ili ako želite baš koristiti VG rušite snagu do krajnjih granica da ovo malo VG tekućine koja dolazi na grijače stigne ispariti a ne da se karamelizira i spali !!!!!!!!!!!!!!!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 19:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
toncee je napisao: pario sam FA Desert Ship 10PG/90VG 18ml, po preporuci Siniše dodao malo karamele, stvarno mi je odgovaralo.
FA Base: Traditional - Made with PG 50% + 40% VG and 10% deionized water. It is a good combination of vapure, fullness, sweetness. Velvet cloud - 80% VG + 20% deionized water. Sweeter than all others, more vapure, more full on inhaling. Ice blade - 90% PG + 10% deionized water. More dry and with less vapure than all the others.FA nema 10PG/90VG Bazu !!!!
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 19:47 |
|
|
|
Ok, onda nisam od SM-a kupovao FA original tekućine, simple as that ...
Od 7. mjeseca prošle godine, otkad sam se ostavio analogije, kupujem SM tekućine u omjeru 10PG/90VG 18mg/ml nikotina. Bio sam u uvjerenju da su to original FA tekućine ...
Očigledno nisu ...
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 19:51 |
|
|
spavle je napisao: ALOOOOOOOOOOOOOOOO BUĐENJE !!!!!!!!!!
Natjerao sam se da još jednom pogledam detaljno ovaj catromizer i po mom sudu nema teorije sa on radi sa tekućinom koja nema barem 50 % PG-a.
Ovaj koncept sa rupicama koje dovode tekućinu u ovaj plašt naokolo pa onda sa tog plašta tekućina ide na wick i grijače .... bogati to je lavirint kroz koji jedva čista voda prolazi a ne VG!!!
Znači zaboravite 100% -tne VG tekućine ako ovo koristite ili ako želite baš koristiti VG rušite snagu do krajnjih granica da ovo malo VG tekućine koja dolazi na grijače stigne ispariti a ne da se karamelizira i spali !!!!!!!!!!!!!!! I zahvaljujem na odgovoru, jedino, s obzirom da nisam iskusan u PG/VG omjerima, nego sam odmah našao ono što mi odgovara, koliko PG utječe na sam okus?? Da li mogu ove 100%VG razrijediti i sa čime da Aspire ima smisla??
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: atomizer Aspire BDC ETS Postano: 12 vel 2014 20:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
toncee je napisao: I zahvaljujem na odgovoru, jedino, s obzirom da nisam iskusan u PG/VG omjerima, nego sam odmah našao ono što mi odgovara, koliko PG utječe na sam okus??
Da li mogu ove 100%VG razrijediti i sa čime da Aspire ima smisla??
PG pojačava okus arome te daje jači TH ( stezanje grle ) , i u nekim slučajevima izaziva žgaravicu i afte. Ako ove 100% razrijediš sa čistim PG-om izgubiti češ cca. pola arome i pola nikotina 
|
|
 |
|
 |