Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: E-go T zagorjeli okus
 Post Postano: 13 pro 2013 13:18 

stralis je napisao:
Uzmi si ovog spinnera od poljaka i nemreš fulat http://ego2.pl/en/baterie/259-bateria-v ... -1300.html
Poštarina ti je oko 30kn.
Ovi s njuškala ti prodaju većinom robu koju nudi i fasttech,možeš naletit na bateriju koja
je dobra tj. bude radila a možeš dobit i onu koja uopće ne dela.
Neznam kak je sad,al baterije iz Kine nisu prolazile njihovu poštu pa se bolje drži poljaka :mrgreen:

Uzet cu tu, tako nesto sam mislio. Po slici bi rekao da je kvalitetnija od ovih s kineskih stranica.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2013 13:24 

Problem rješenje, grijač u smeću, a nabavio evod. Još neka stara baterija posluži koji tjedan pa ću nabaviti twisticu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 pro 2013 19:44 

Još samo nabaviš nekoliko metara kanthala i fibera da sam kreneš pravit grijače i na konju si po tom pitanju.
Nemoj bacat istrošene grijače... jer ako ne budeš pravio setupe sad, pravit ćeš ih kad-tad... onda kad ti do*izdi kupovat one gotove svakih 15-20 dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 pro 2013 10:56 

Goran_M. je napisao:
Još samo nabaviš nekoliko metara kanthala i fibera da sam kreneš pravit grijače i na konju si po tom pitanju.
Nemoj bacat istrošene grijače... jer ako ne budeš pravio setupe sad, pravit ćeš ih kad-tad... onda kad ti do*izdi kupovat one gotove svakih 15-20 dana.

Znaci ti mi preporučujes da sam stavim žicu u grijac umjesto kupovine? Moram li onda paziti na određenu duljinu žice?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 pro 2013 13:40 

Naravno, jer zašto svaki put davat 50ak (a možda i više) kuna misečno na tako običnu i jednostavnu stvar kao što je grijač za e-cig.!? Nije neka cifra, ali ipak je bolje potrošit na nešto pametnije kao npr. - liquid. 5 metara špage i 5 metara kanthala košta 70 kuna (bar ovde u 300 čuda u ST, ne znam kako je na drugim mistima), a to može trajat... i trajat... i trajat... ima da se namotaš grijača...
Vrsta, duljina i debljina žice, odnosno broj namotaja iste oko fibera igra ulogu koliki će ti bit otpor samog grijača (1.8, 2.0, 2.2, 2.5 ohma)
Malo prouči sljedeću temu o pravljenju grijača:
viewtopic.php?f=6&t=2737
A možeš svratit subotom od 9 nadalje i u Palfi u ZG ako si tu u blizini i ako imaš vrimena i volje pa da ti ekipa pokaže pravljenje setupa iz prve ruke:
viewtopic.php?f=67&t=3575

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 pro 2013 18:51 

Goran_M. je napisao:
Naravno, jer zašto svaki put davat 50ak (a možda i više) kuna misečno na tako običnu i jednostavnu stvar kao što je grijač za e-cig.!? Nije neka cifra, ali ipak je bolje potrošit na nešto pametnije kao npr. - liquid. 5 metara špage i 5 metara kanthala košta 70 kuna (bar ovde u 300 čuda u ST, ne znam kako je na drugim mistima), a to može trajat... i trajat... i trajat... ima da se namotaš grijača...
Vrsta, duljina i debljina žice, odnosno broj namotaja iste oko fibera igra ulogu koliki će ti bit otpor samog grijača (1.8, 2.0, 2.2, 2.5 ohma)
Malo prouči sljedeću temu o pravljenju grijača:
viewtopic.php?f=6&t=2737
A možeš svratit subotom od 9 nadalje i u Palfi u ZG ako si tu u blizini i ako imaš vrimena i volje pa da ti ekipa pokaže pravljenje setupa iz prve ruke:
viewtopic.php?f=67&t=3575

Hvala puno na iscrpnom odgovoru, slažem se da je bolje onda nabaviti tekućinu. Kupit u žicu i špagu pa ću onda svratiti do tog Palfia da malo vidim kako to ide.

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club