| Autor |
Poruka |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 19:40 |
|
|
Max_ZG je napisao: Gdje je kupljen i kada? Star je, kupljen na forumu , polovan prije par mjeseci, nema krivca. Mislim da je kupljen od poljaka.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 21:19 |
|
|
|
gledaj godina dana intenzivnog korištenja je super period....stoga on je svoje odradio.....kucište nemoj bacat iskoristit ceš
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 21:22 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
nek ti medo stavi fire button i imaš mehanički Vamo bez Tamo  Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 21:36 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: nek ti medo stavi fire button i imaš mehanički Vamo bez Tamo  Sent from my Motorola using Tapatalk2 Da gledam ga , nabio sam glavu na tube, prekidač odispod i peri. Plus pol riješim mesingom. Ima par opcija.
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 21:42 |
|
|
Medo je napisao: gledaj godina dana intenzivnog korištenja je super period....stoga on je svoje odradio.....kucište nemoj bacat iskoristit ceš Sad sam multimetrom probao prekidač , on uredno razdvaja , znači elektronika je negdje propustila gdje ne treba. kučište je taman dugo kad staviš glavu na tube od baterije, samo koji prekidač stavit odozdo da drži amperažu. Plus napravim od mesinga po mjeri.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 16 sij 2014 22:59 |
|
|
ronc je napisao: Medo je napisao: gledaj godina dana intenzivnog korištenja je super period....stoga on je svoje odradio.....kucište nemoj bacat iskoristit ceš Sad sam multimetrom probao prekidač , on uredno razdvaja , znači elektronika je negdje propustila gdje ne treba. kučište je taman dugo kad staviš glavu na tube od baterije, samo koji prekidač stavit odozdo da drži amperažu. Plus napravim od mesinga po mjeri. bilo kakav prekidac koji paše na navoj vamove tube......bitan je navoj
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
V3rt!g(o)
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 17 sij 2014 01:22 |
|
Pridružen: 03 lip 2013 21:14 Postovi: 13 Lokacija: Marija Bistrica
|
kaj se tiče elektronike, pošto veliš da se mod normalno ugasi, vjerovatno je probio tranzistor koji propušta struju prema grijaču bez obzira dal mu PWM daje signal ili ne. Pošto je deklariran na 5 ampera, taj element je "dovoljno veliki" za rad s običnom lemilicom. Probaj lokalnog elektroničara/rtv servisera, možda ga uspije riješiti 
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 17 sij 2014 10:03 |
|
|
V3rt!g(o) je napisao: kaj se tiče elektronike, pošto veliš da se mod normalno ugasi, vjerovatno je probio tranzistor koji propušta struju prema grijaču bez obzira dal mu PWM daje signal ili ne. Pošto je deklariran na 5 ampera, taj element je "dovoljno veliki" za rad s običnom lemilicom. Probaj lokalnog elektroničara/rtv servisera, možda ga uspije riješiti  Da ,dva su tranzistora , velika gore. hvala na savjetu
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 17 sij 2014 10:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
tranzistor, ili triac ili tiristor ko će ga znati
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Vamo v2 pari sam , pomoć Postano: 17 sij 2014 10:16 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
ronc je napisao: V3rt!g(o) je napisao: kaj se tiče elektronike, pošto veliš da se mod normalno ugasi, vjerovatno je probio tranzistor koji propušta struju prema grijaču bez obzira dal mu PWM daje signal ili ne. Pošto je deklariran na 5 ampera, taj element je "dovoljno veliki" za rad s običnom lemilicom. Probaj lokalnog elektroničara/rtv servisera, možda ga uspije riješiti  Da ,dva su tranzistora , velika gore. hvala na savjetu Nema tranzistora gore. Imaju svije diode.
|
 |