| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 11:13 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Kun-Dak je napisao: Stavim ga na 8 i 3,7 i zagoreno odma daje. Sad ga držim na 7 i 3.5 i ok je, al nema te pare baš, a para je ono kaj želim i trebam  Sent from my calculator using Tapatalk 2 Ne razumijem ovaj dio "8 i 3,7" i "7 i 3.5" 8w ili što, i što ti je ovo 3,7?
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 11:25 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Koliko sam shvatio 8 i 3,7 prvo je wataža a drugo voltaža.
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 11:38 |
|
|
ffroms je napisao: Isti problem sam imao i ja samo sa Vapeonly BCC. Srećom su mi dobri ljudi ovdje na forumu pomogli. Bio je problem u ekstra fiberu na grijaču. Vjerojatno imaš 2 ili 3 filber preko grijača. Kako god bilo makni jedan fiber i probaj ponovo. Meni je to riješilo problem. Dakako, može ti se javiti lagano curenje kad se tank isprazni na 1/3 ali bolje i to nego ovo što trenutno imaš. +1 
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 11:57 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
ffroms je napisao: Koliko sam shvatio 8 i 3,7 prvo je wataža a drugo voltaža. Hmm, ako mu je isti osjećaj na 8w i na 3,7v znači da je otpor atty-ja negdje oko 1,8 Ohm. Na takvom otporu nebi trebalo biti zagorenog okusa pri toj wattaži, ako je sa setupom sve u redu. Jedino ako nije jako prljav setup zbog prethodno korištene premale snage, pa sad spaljuje tu prljavštinu. Meni se to dogodilo kad sam prešao sa egice na vamo. Imao sam bcc megaclearomizer sa navodnim otporom od 2,4 Ohm, za koji se ispostavilo da je u biti 3.0 Ohm. Cijelo vrijeme mi je sve bilo bez arome, dok nisam stavio vamo i zapario na 8W. Onda mi je smrdjelo po karameliziranoj tekućini, pa sam složio novi grijač i proradilo normalno. Jedino što se nikako nisam uspio riješiti grgljanja. Sad stoji u ladici 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 12:25 |
|
 |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: ffroms je napisao: Koliko sam shvatio 8 i 3,7 prvo je wataža a drugo voltaža. Hmm, ako mu je isti osjećaj na 8w i na 3,7v znači da je otpor atty-ja negdje oko 1,8 Ohm. Na takvom otporu nebi trebalo biti zagorenog okusa pri toj wattaži, ako je sa setupom sve u redu. Jedino ako nije jako prljav setup zbog prethodno korištene premale snage, pa sad spaljuje tu prljavštinu. Meni se to dogodilo kad sam prešao sa egice na vamo. Imao sam bcc megaclearomizer sa navodnim otporom od 2,4 Ohm, za koji se ispostavilo da je u biti 3.0 Ohm. Cijelo vrijeme mi je sve bilo bez arome, dok nisam stavio vamo i zapario na 8W. Onda mi je smrdjelo po karameliziranoj tekućini, pa sam složio novi grijač i proradilo normalno. Jedino što se nikako nisam uspio riješiti grgljanja. Sad stoji u ladici  Napisao je da 1,8oma grijač. To bi trebalo raditi bez problema i na 4V. Vjerojatno je problem u setupu tj. nema dovoljan dotok tekućine. Najjednostavniji način je tako da se ukloni jedan ekstra fiber. Ti će se povečati dotok tekućine. Vjerojatno se događa da silikonska kapica na grijaču pritisne fiber kada ga se stavi u tubu i dobro zategne i time blokirao dotok. Grgljanje se javlja jer nema taj ekstra fiber pa ulazi previše tekućine. Dakako, sve i ovisi o samoj tekućini tj. koliko ima PG-a ili VG-a. One sa više VG-a su gušće i teže natapaju fiber ali neće tako lako procuriti (grgljati).
|
 |
|
Nic Junkie
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 12:32 |
|
|
Evo tablice otpora i idealne voltaže... ima ih dosta na netu pa potražite sami ako ne znate koja voltaža ide uz koji otpor iako bi vaše osjetilo okusa trebalo određivati šta i kako s kojom tekučinom/setupom! 8-9w je nekakva ideala za večinu setupa. 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 10 kol 2013 12:59 |
|
 |
 |
|
|
Sličnu tablicu sam već vidio ali mi ona baš ne znači puno. Ja sam zaključio da mi najviše paše od 7W-9W ovisno o danu i raspoloženju i tekućini. Dakle, to je individualna stvar ali se sa 8W može reći da bi trebalo raditi dobro svima. Ja sam se ionako prebacio na voltažu jer mi eVic povremeno detektira krivu omažu pa onda i krivo podesi voltažu i onda samo problemi.
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 11 kol 2013 23:24 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
spavle je napisao: Eeeee to ti ovisi o attyu I grijaču Šta imaš?
Imam T3s i unutra grijac 1,8 ohm. Tekućina Dekang-grejp 70%PG - 30%VG Sent from my calculator using Tapatalk 2
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 11 kol 2013 23:54 |
|
|
|
taj atty bolje radi sa gušcom tekucinom 70 vg 30 pg
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: iTaste SVD aktivacijska tipka Postano: 12 kol 2013 00:01 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
Jel ima ko kakav karzomizer da se da mjenjat žica i špaga za donirat da vježbam malo. Ne treba ništa posebno bit. Sam da dela  ) Sent from my calculator using Tapatalk 2
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |